ERDON Helyi hírek

2012.12.15. 18:41

Gála: helyi jellegű márkákat díjaztak Nagyváradon

Helyi hírességek és a szórakoztatóipar egy országos öregje, valamint külföldi meghívottak jelenlétében tartották azt a gálát, amelynek során az év márkáit díjazták. Többek között ájulás lett a ceremónia vége...

Helyi hírességek és a szórakoztatóipar egy országos öregje, valamint külföldi meghívottak jelenlétében tartották azt a gálát, amelynek során az év márkáit díjazták. Többek között ájulás lett a ceremónia vége...

 

Több mint háromszáz résztvevő tölötte meg a nagyváradi színházat péntek este, A Bihar megyei márkák gálája elnevezésű díjkiosztó show alkalmából. Köztük volt Philippe Beke, Belgium romániai nagykövete, Dan Ben-Eliezer, Izrael nagykövete, Victor Micula, Románia magyarországi nagykövete, Papp László debreceni alpolgármester, valamint sok helyi politikus és vállalkozó. Már a bejáratnál sztárokként fotózkodtak az érkező meghívottak, egymás után állva be csoportképekhez. Aztán a teremben is folytatódott a show, amelyet Florin Piersic színész vezetett le.

Idén egyébként nem az volt a díjazás kritériuma, hogy mely helyi márkák a legismertebbek a megyében, hanem úgymond a hitelességet ismerték el. Összesen 4000 személy bevonásával tartott közvélemény-kutatás alapján döntöttek – állítják a szervezők.

A díjazottak

Mezőgazdaság kategóriában az Agroind vállalkozás lett a nyertes idén, az úgynevezett Kultúra, oktatás és sport összevont kategóriában az Emanuil Gojdu főgimnáziumot díjazták, Turizmus kategóriában a President hotelkomplexum végzett legelől. Egészségügy kategóriában a Pelican kórház, Iparban a Plastor, Építőipar elnevezésűben a Selina, Szolgáltatásban pedig az RCS-RDS. Kereskedelem kategóriában a Tiger Amirát ismerték el idén, Jármű és szállítmámnyozásban pedig a West Groupot.

Az év üzletasszonya címet a Sapico cégcsoport vezetője, Maria Sabin kapta, Az év politikusa elimerést Lucia Varga PNL-s parlamenti képviselő, A legjobb határon túli partnercég-vezető díját pedig a debreceni Korona hotel igazgatója, Pálvölgyi Éva kapta. A Szociális felelősség elnevezésű különdíj a Celestica, HR-menedzseréé, Codruţa Baláé lett. Az év menedzsere Andrei Pop, a Continental szálló vezetője, Az év befektetése pedig a Double Tree by Hilton szálloda. Először aták át a Fekete Sas díjat, amelyet a megye gazdaságában kulcsszerepet játszók kaphatnak. Idén ezt Mudura Sándornak, a Lotus Center tulajdonosának, Ilie Bolojan polgármesternek és Teszári Zoltánnak, az RCS-RDS tulajdonosának ítélték oda.

A több mint három órás gála vége felé egyébként a színpadon álló modell hölgyek közül egy egyik annyira elcsigázott volt, hogy elájult, és ki kellett vinni a kulisszák mögé. Onnan hívtak hozzá orvost, miközben a színpad gyorsan kiürült. A show-t azonban végül az eredeti forgatókönyv szerint fejezték be nem sokkal később, majd koktélparti zárta az eseményt.

Szeghalmi Örs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!