ERDON Helyi hírek

2012.11.27. 11:13

Tragikus baleset a váradi körgyűrűn

Hétfő este a váradi Ogorului utcán, közel a városi temetőhöz egy fiatal anya és gyermeke vesztette életét egy tragikus balesetben.

Hétfő este a váradi Ogorului utcán, közel a városi temetőhöz egy fiatal anya és gyermeke vesztette életét egy tragikus balesetben.

A fiatal nő vezetés közben elvesztette uralmát a gépjármű felett és frontálisan ütközött egy kamionnal. A helyszíni rendőri beszámolók szerint 18.19 körül a váradi körgyűrűn S.R.G a Szőlős/Nufărul negyed felől az Aradi út felé haladt gépjárművével, mikor hirtelen áttért az ellenkező sávba, ahol hatalmas erővel frontálisan belecsapódott egy szabályosan közlekedő tehergépjárműbe. A tragikus balesetben mind a vezető, mind a kocsi utasa, egy gyermek életét vesztette. Az ütközést követően a kamion 50 méteren keresztül taszította maga előtt a személygépjárművet, mielőtt teljesen meg tudott volna állni. Az autó darabjai és alkatrészei, valamint a gyerekjátékok az úton mindenütt szétszóródtak. A kiérkező mentők már nem tudtak semmit tenni az áldozatokért.

A szakemberek több ideig más áldozatokat is kerestek a kamion alatt, mivel nem lehetett tudni, hogy az autóban csak ketten ültek. A rendőrség csak feltételezni tudja a baleset okát, valószínű, hogy a 25 éves anyuka figyelmét az egy éves gyermek egy pillanatra elvonhatta. A teherautó sofőrje, O.G. 45 éves bukaresti személy nem szerzett sérülést, de sokkos állapotba került. A szonda nem mutatott alkoholos állapotot, de a TIR sofőrjét kórházba vitték, hogy megállapíthassák a véralkohol szintet is. Az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, ezt követően két órán keresztül az Ogorului utcai zöldségpiac és a temető melletti körforgalom közötti forgalmat átirányították a Toamnei utcára. A totálkáros személygépjárművet 20.30 körül vontatták ki a teherautó alól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!