ERDON Helyi hírek

2012.11.06. 15:48

Szobrot állítanak dr. Pop Mirceanak

Ha valaki megérdemli Margittán, hogy szobrot állítsanak emlékére, az Dr. Pop Mircea a róla elnevezett kórház egykori igazgatója.

Ha valaki megérdemli Margittán, hogy szobrot állítsanak emlékére, az Dr. Pop Mircea a róla elnevezett kórház egykori igazgatója. A megyei jogú város kiemelkedő eseményére, 2012, november 9-én, pénteken 13 órai kezdettel kerül sor. Ime a rendezvény programja: Bradács Alíz kórházigazgató köszöntője; ünnepi beszédet mond Cseke Attila szenátor, volt egészségügyi miniszter, a szoborállítás kezdeményezője; a család részéről ifj. dr. Pop Mircea köszöntője; a szobor leleplezése; a szobor megáldása –Ft. Csűry István a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke, valamint Margitta város valamennyi felekezetének képviselői; a szobor adományozó okiratok hivatalos átadása – Dr. Nandra Calin; díszoklevelek átadása; koszorúzás; állófogadás a meghivottak részére a kórház konferenciatermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!