ERDON Helyi hírek

2012.11.07. 13:36

Igazgatóváltások

Bihar megye - Felix Cozma, aki október közepe óta a polgármester megbízásából a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalában (ASCO) az igazgatói teendőket látta el, szerdától egy másik szociális intézmény, nevezetesen a Szociális Kifizetések és Ellenőrzések Bihar megyei Ügynökségének az igazgatója lett.

Bihar megye - Felix Cozma, aki október közepe óta a polgármester megbízásából a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalában (ASCO) az igazgatói teendőket látta el, szerdától egy másik szociális intézmény, nevezetesen a Szociális Kifizetések és Ellenőrzések Bihar megyei Ügynökségének az igazgatója lett. Kérdésünkre elmondta: Simona Vesa, az eddigi igazgató az itnézményen belüli szociális felügyeletért felelő szolgálat vezetője lett. A váltás okairól Felix Cozma annyit mondott el: a bukaresti vezetőség kezdeményezése alapján történt, „szakmai megfontolásból”. Az új igazgató hozzátette: nagyon sok mindent tud az intézménnyel kapcsolatosan, de az elkövetkezendő napokban elemzések és megbeszélések fognak zajlani, ezek nyomán fogja majd tisztán látni a prioritásait. Valószínűleg ennek a hétnek a vége felé fogják beiktatni, tudtuk meg.

Mindezzel egyidejűleg az ASCO-nál is vezetőségváltás volt. Amint Petri Csillától, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal sajtóosztályának munkatársától megtudtuk, a megbeszélések nyomán szinte biztosra vehető, hogy Ioana Florea az új igazgató, azonban a kinevezését érdeklődésünkkor még nem írta alá a polgármester. Ioana Florea egyébként korábban tanácsosként dolgozott az ASCO-nál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!