ERDON Helyi hírek

2012.10.02. 12:42

Új ügyvezetője van az állatkertnek

Hétfő óta Bimbó-Szuhai Tibor, a nagyváradi Közterület-fenntartó Rt. eddigi műszaki igazgatója a váradi állatkert új ügyvezetője.

Hétfő óta Bimbó-Szuhai Tibor, a nagyváradi Közterület-fenntartó Rt. eddigi műszaki igazgatója a váradi állatkert új ügyvezetője.

Az előzményekről Bimbó-Szuhai Tibor elmondta: a Közterület-fenntartó Rt. egy olyan igazgatótanácsi határozatot hozott, amely szeptember elsejétől lényegesen lecsökkentette a műszaki igazgató hatáskörét, egyebek mellett újabban az állatkert sem a műszaki igazgatóságnak van alárendelve. Mindezek miatt a műszaki igazgató lemondott, s ezzel egyidejűleg elfogadta az állatkert ügyvezetői tisztségét, amit felajánlottak neki. „Mindig is szívügyem volt az, hogy szép és látogatható legyen az állatkert, s túl ezen, az idelátogató fiatalok ráérezzenek a környezetvédelem fontosságára is, úgyhogy örültem, amikor felajánlották ezt a posztot, mert ez igazi passzió számomra” - mondta az állatkert újdonsült ügyvezetője. Mint megtudtuk, Duna József, a korszerűsítés alatt álló létesítmény eddigi, delegált ügyvezetője visszatért a Közterület-fenntartó Rt.-n belül elfoglalt korábbi munkaköréhez, nevezetesen az állat-egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos dokumentációk összeállításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!