ERDON Helyi hírek

2012.09.12. 16:38

Szabad helyek a PKE magiszteri képzésein

A Partiumi Keresztény Egyetem idén is pótfelvételit hirdet a 7 mesterképző szakon fennmaradt helyek betöltésére, összesen 17 ingyenes és 120 tandíjas helyre.

A Partiumi Keresztény Egyetem idén is pótfelvételit hirdet a 7 mesterképző szakon fennmaradt helyek betöltésére, összesen 17 ingyenes és 120 tandíjas helyre.

A beiratkozások szeptember 10-20. között zajlanak, a felvételikre pedig szeptember 21. kerül majd sor. A Többnyelvűség és multikulturalitás mesterképzés 15 tandíjas hellyel várja angol és magyar nyelvű képzéssel főként a fordításelmélet, fordítástechnika és a tolmácsolás iránt érdeklődő jelentkezőket, akik emellett betekintést nyerhetnek az európai kultúrák, és a kultúrák közötti kommunikáció kérdésköreibe is. Az Európai szociálpolitikák mesterképzés 7 tandíjmentes és 17 tandíjas helyet kínál. A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik jártasak az európai uniós követelményeknek megfelelő szociálpolitikák tervezésében és megvalósításában.

A Közgazdaságtudományi Kar mesterképzése a Vállalkozások fejlesztésének menedzsmentje a pótfelvételi során 10 tandíjas helyet kínál a menedzsment stratégiák és beruházások, humán erőforrások fejlesztése, vagy a projektmenedzsment alapismeretek mesterszintű továbbképzésé iránt érdeklődők számára. A kortárs művészet nyilvános megjelenése, illetve a kulturális élet szervezése területén a Filozófia és művészet a nyilvános térben mesterképzés áll a tanulni vágyók rendelkezésére 22 tandíjas hellyel.

Új mesterképzésnek számít a Vallástudományok 7 tandíjas és 21 tandíjmentes hellyel, amely nem csak a teológia alapszakot végzettek, de bárki számára nyitott, aki a különböző kultúrák és vallások szociológiai, néprajzi, antropológiai vagy politikai vonatkozásait szeretné mesterképzésen belül tanulmányozni.

A Művészeti Karon induló Zeneművészet a kortárs kultúrában mesterképzés összesen 3 tandíjmentes és 21 tandíjas helyet kínál azok számára, akik szeretnék a zenéről alkotott hagyományos felfogásukat kibővíteni egy kortárs szemlélettel. A képzőművészeti tanszék mesterképzése, a Vizuális kommunikáció pedig elsősorban a tervezőgrafika, reklámfotográfia, animáció és webdesign területén nyújt mesteri szintű képzést, főként a reklámgrafikát végzettek számára.

Fontos tudnivaló, hogy a mesteri képzések bárki számára nyitottak, feltételük az alapképzésben szerzett diploma. További információk a www.partium.ro honlapon, illetve a 0259–418–252; 0259-418-244 számokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!