ERDON Helyi hírek

2012.09.24. 09:58

Súlyos baleset: egy halálos áldozat, tíz sebesült

Vasárnap reggel, kilenc óra körül súlyos baleset történt a D.N. 19-es országúton Jankafalva (Ianca) kijáratánál a Várad felé vezető úton.

Vasárnap reggel, kilenc óra körül súlyos baleset történt a D.N. 19-es országúton Jankafalva (Ianca) kijáratánál a Várad felé vezető úton.

Egy 23 éves Fehér megyei fiatal Szatmár felé vezetett a D.N. 19-es országúton. A sofőr nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt, ezért Jankafalvánál (Bihardiószeg község) egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a gépjármű felett, áttért az ellenkező sávba és belerohant egy szabályosan közlekedő mikrobuszba, amelyet egy 52 éves váradi férfi vezetett. A helyszínre kilenc egység érkezett a rohammentőktől (SMURD) és a mentőszolgálattól. A hatalmas ütközés miatt mindkét sofőr súlyosan megsérült, őket a megyei kórházba szállították. A 23 éves Fehér megyei fiatalt a helyszínen újra kellett éleszteni, a teste minden részén sérülést szenvedett. Az 52 éves férfi kómába esett, lélegeztetik, de állapota stabil. A másik kilenc áldozat könnyebben sérült. A mikrobusz utasai között volt egy tíz hónapos kislány is, aki kisebb fejsérüléseket szenvedett. A kórházba szállítása után néhány órával a 23 éves sofőr belehalt sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!