ERDON Helyi hírek

2012.09.10. 15:55

Natürlich: minőségi bútorok jó áron

Nagyvárad - Nagyon kedvező áraik vannak, és főleg a középréteget célozzák meg – hangzott el az Era Shopping Parkban újonnan megnyílt Natürlich bútorüzlet hétfői, ünnepélyes megnyitóján.

Nagyvárad - Nagyon kedvező áraik vannak, és főleg a középréteget célozzák meg – hangzott el az Era Shopping Parkban újonnan megnyílt Natürlich bútorüzlet hétfői, ünnepélyes megnyitóján.

 

A megnyitót megelőző rövid sajtótájékoztatón Bereczki Zsolt, a szászrégeni Larix bútorgyár tulajdonosa elmondta: 2010-ben döntötték el, hogy fejlesztésképp az 1992 óta létező bútorgyárnak saját üzletei lesznek, azóta ez a kilencedik Natürlich üzlet országszerte. Korábban a kizárólag román tőkével rendelkező Larix főleg északi országokba exportált bútorokat – jellemző, hogy ezek nagyon jó minőségűek és egyediek.

Széles kínálat

Amint a tulajdonos elmondta, tömör fából, illetve valódi fafurnírral fedett préselt lemezekből készülnek bútoraik; előbbiek egy életre szólnak, utóbbiak pedig sokkal tartósabbak, mint a műanyaggal fedett rétegelt lemezből (PAL melaminat) készült bútorok, viszont árban szinte ugyanott vannak. Különösen olcsó bútorokat is kínálnak – a Happrix márka főleg fiataloknak, albérletben élőknek szól, s nem hiányoznak a szállodák, vendéglők, bárok számára kidolgozott bútorok sem. A közeljövőben kerti bútorokat is lehet majd kapni üzleteikben. Az új nagyváradi üzlet területe egyébként 2500 négyzetméter, a beruházás értéke 500 ezer euró, s tizennyolc személynek nyújt állást. A hét minden napján reggel tíztől este tízig látogatható.

Politikájuk az, hogy a kliens egy helyen megtaláljon minden bútort, illetve lakberendezési cikket, amire szüksége van, s ennek megfelelően hálószobabútoroktól kezdve a nappali, a konyha, a gyerekszoba berendezéseken át egészen a díszpárnákig és egyéb dísztárgyakig mindenféle megtalálható náluk, s mindenből van olcsó és drágább változat is.

Nem mondanak nemet

Hálószobabútort például 999 lejtől 7.999 lejig terjedő áron lehet vásárolni, a legolcsóbb kanapé 499 lej, de 12 ezer lejest is árulnak (ez utóbbi Svarowski kristályokal van díszítve). A bútorok interneten keresztül is megrendelhetők (www.natürlich.ro), illetve személyesen – s információik szerint ők az országban az egyedüliek, akik nem számítanak fel árat a helységen belül történő szállításért és az összeszerelésért. A megrendeléseket 48 órán belül házhoz viszik: a bútort felszállítják az emeletre is, ha kell, és pontosan oda helyezik, ahová a kliens kívánja, hangzott el. A vásárlóknak, érdeklődőknek tanácsot nyújtanak - „ez az az üzlet, ahol a kliensnek soha nem mondunk nemet” - mondta a tulajdonos. „Minőségi árut szeretnénk kínálni a legjobb áron. Arra építünk, hogy többet nyújtsunk, mint a konkurrencia. Szeretnénk, ha szép vásárlási élményben lenne részük mindazoknak, akik átlépik a küszöbünket” - tette hozzá Victoria Cadar, a Natürlich kereskedelmi igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!