ERDON Helyi hírek

2012.05.14. 13:37

Újabb padokat vettek

A nagyváradi önkormányzat műszaki igazgatósága április végén közbeszerzési eljárást hirdetett 450 pihenőpad megvásárlása érdekében.

A nagyváradi önkormányzat műszaki igazgatósága április végén közbeszerzési eljárást hirdetett 450 pihenőpad megvásárlása érdekében.A tenderpályázat győztese a Lavitex Prod Kft. lett, a szerződés értéke pedig áfa nélkül 241.700 lej. Az első szakaszban 230 padot helyeznek ki a város különböző részein, május végéig: tízet a December 1. parkban, az új kioszkok közelében, 89-et a várad-olaszi parkban, 15-öt a Körös partjára, 16-ot pedig a Călinului sétányra, a Pece partjára. A többit a lakótársulások között osztják ki, a meglévő kérelmek alapján. A maradék 220 ülőalkalmatosság július 9-ig lesz leszállítva és összeszerelve. Ezeket a közelmúltban kialakított játszóterekre teszik ki, illetve a lakótársulásoknak is juttatnak belőlük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!