ERDON Helyi hírek

2012.05.22. 13:51

Robogóverseny strandi medencében

Bihar megye - A motorsport kedvelői idén sem maradtak program nélkül az érmihályfalvi Nyíló Akác Napokon: robogós ügyességi versenyt tartottak.

Bihar megye - A motorsport kedvelői idén sem maradtak program nélkül az érmihályfalvi Nyíló Akác Napokon: robogós ügyességi versenyt tartottak.

 

Bár sokan idén is motocross versenyt szerettek volna látni, annak megszervezése anyagi okokból nem jött össze. Azonban a Trancbuldex Racing klub így sem hagyta program nélkül a motorsport kedvelőit: robogós ügyességi versenyt szerveztek a strand területén, ahol nagyon ötletesen a (már hosszú évek óta) száraz nagy medencében alakították ki az akadálypályát. Volt szlalom, hordógurítás, mérleghintán áthajtás, félkezes vezetés, és a szervezők nagyon előrelátóan már az elején kifüggesztették a szabályzatot, vagyis, hogy milyen hibákért mennyi büntető másodperc jár. Az összesen 27 versenyző két kört ment a pályán, így alakult ki az összesített állás, és a végeredmény: V. Nagy József (2 perc 30 másodperc), IV. Hóver Szabolcs (2.24), III. Hendea Sándor (2.10), II. Szilágyi Attila (1.28, valamennyien érmihályfalviak), I. Labău Andrei (1.24, Margitta). A győztes egy "zsír új" robogón roboghatott el.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!