ERDON Helyi hírek

2012.04.30. 09:13

Top Construct vásár

Építőipari és lakberendezési, valamint kertészeti vásárt tartottak április 27–29. között Nagyváradon, az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

Építőipari és lakberendezési, valamint kertészeti vásárt tartottak április 27–29. között Nagyváradon, az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

 

 

A Top Press-média, pr & events csapata a számos más vásárral egybekötött kiállítás után, idén első alkalommal szervezte meg a Top Construct építőipari, bútor és belsőépítészeti vásárt, amelyre nagyváradi és Bihar megyei cégek is elhozták kínálataikat. A sportcsarnok előtt az érdeklődők a virág, kertészeti és kertépítészeti vásárt is megtekinthették. A Top Construct rendezvényt a nagyváradi Polgármesteri Hivatal és a Bihar megyei Kereskedelmi- és Iparkamara is támogatta. Az érdeklődők mindent megtalálhattak, ami a bel- vagy kültéri építkezéshez, átalakításhoz, kertrendezéshez, lakberendezéshez nélkülözhetetlen. A kínálatok mellett a jelenlevő szakemberek tanácsokkal is szolgáltak. A kiállítók között voltak nyílászárókat, bútorokat, fűtőberendezéseket, különböző berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek, ugyanakkor a sportcsarnok előtti területen kertészeti, kovácsolt vas, medence és napelemes fűtési ajánlatokat is találtak az érdeklődők. Az egyik kiállító cég felajánlásából a vásár utolsó napján a látogatók között kisorsoltak egy nappali szobabútort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!