ERDON Helyi hírek

2012.04.04. 15:04

Segítsenek Angelónak!

A Bihari Napló olvasói már többször is segítettek a kis Gyökeres Angelon, azon a kisfiún, aki születésétől fogva daganatos megbetegedésben szenved.

A Bihari Napló olvasói már többször is segítettek a kis Gyökeres Angelon, azon a kisfiún, aki születésétől fogva daganatos megbetegedésben szenved.

 

Angelo apukája, Gyökeres Gabriel már februárban egy szomorú hírrel keresete meg lapunkat: a kisfiú szervezetében annyira elterjedt a daganat, hogy azt már műtéti úton sem lehet eltávolítani. A kisfiút gerincoszlopán található daganat miatt már régebben megműtötték, de akkor nem tudták teljesen kioperálni azt. Azóta gyógyszeres kezeléssel tartották életben, majd Kolozsváron és Magyarországon is kivizsgáltatták a gyermeket, de mindenhol ugyanazt a választ kapták: a kis Angelót nem tudják megműteni, a családnak fel kell készülnie a legrosszabbra. Gyökeres Gabriel hozzátette, a gyógyszerek még segítenek egy ideig, de erre nincs pénze a családnak. „A gyógyszereket, amelyek még életben tarthatják a fiúnkat, külföldről kell megrendelnünk. Ehhez szeretnénk segítséget kérni, bármilyen kicsi összeget szívesen fogadunk. Köszönjük az eddigi segítséget mindazoknak, akik pénzt adományoztak a kisfiúnk megmentésére”. Aki úgy gondolja, hogy tud és akar segíteni a kis Angelón, pénzadományát átutalhatja a következő Banc Post-os bankszámlaszámra: COD IBAN: RO56BPOS05407086442RON01, Gyökeres Gabriel nevére vagy elhozhatja a Bihari Napló szerkesztőségébe (Dacia sugárút, 34.). Az édesapa telefonszáma 0748/428042.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!