ERDON Helyi hírek

2012.04.20. 15:46

Ha május, akkor KMDSZ Diáknapok

Május 2-6. között a kolozsvári magyar egyetemisták uralják a várost. 19. alkalommal kerül sor Kolozsvár legnagyobb egyetemista rendezvényére a <em>KMDSZ Diáknapokra.</em>

Május 2-6. között a kolozsvári magyar egyetemisták uralják a várost. 19. alkalommal kerül sor Kolozsvár legnagyobb egyetemista rendezvényére a KMDSZ Diáknapokra.Idén, eltérve a korábbi évek mutatóitól 48 csapat, azaz több mint 1500 diák vesz részt az 5 napos megmérettetésen. Felvonulnak, focizni küldik lányaikat, megmutatják tehetségüket különböző sportok területein, „kocsmajátszanak”, maratont táncolnak, karaokéznak, majálist tartanak. Ez az a rendezvény, amelyet talán a vakációnál is jobban várnak a kincses városban tanuló magyar fiatalok.

A csapatok már hevesen készülnek, nem kevésbé a szervezők, akik minden energiájukat és tehetségüket bevetve teremtik meg a szórakozni vágyók számára a legjobb körülményeket és programokat. A próbák helyszínein természetesen bárki megjelenhet akit érdekel a diákok küzdelme, szeretettel várják a nézőket, szurkolókat is.

Ez az a kolozsvári rendezvény, amelyet senkinek sem szabad kihagyni.

Tehát: KMDSZ Diáknapok. Május 2-6!

KMDSZ sajtóközlemény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!