ERDON Helyi hírek

2012.03.20. 18:12

Tetejére fordult az Audi

Nem történt személyi sérülés, viszont az anyagi kár jelentős abban a balesetben, amely tegnap 17 óra körül történt Szatmárnémetiben, a Decebal hídon. Egy Audi 80 típusú, portugáliai rendszámú személygépkocsi borult fel, miután egy Volkswagen márkájú teherszállító autóval ütközött.

Nem történt személyi sérülés, viszont az anyagi kár jelentős abban a balesetben, amely tegnap 17 óra körül történt Szatmárnémetiben, a Decebal hídon. Egy Audi 80 típusú, portugáliai rendszámú személygépkocsi borult fel, miután egy Volkswagen márkájú teherszállító autóval ütközött. Az Audit vezető Ioan U., 26 éves szatmárnémeti férfi azt állítja, 50–60 km/h–s sebességgel hajtott fel a hídra a Batizi út felől a Burgya sarok irányába, amikor elébe vágott egy másik autó. „Nem akartam vele ütközni, elrántottam a kormányt, így kerültem át a szembe jövő forgalom elé. Onnan érkezett a Volkswagen, amellyel koccantam, és felborított” – mesélte Ioan U. A teherszállítót vezető 33 éves N. Sándor szerint elkerülhetetlen volt az ütközés, az Audi elé csúszott. A koccanás miatt a VW–nek csak a jobb oldali jelzőlámpája rongálódott meg, viszont az Audiban jelentős anyagi károk keletkeztek. Az eset kísértetiesen hasonlít az egy évvel ezelőtti tragikus balesetre, amikor hasonló módon ütközött egy személygépkocsi egy kamionnal a Decebal hídon, sajnos akkor három fiatal életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!