ERDON Helyi hírek

2012.02.21. 11:01

Megvolt a versenyvizsga

Nagyvárad - Miután az elmúlt héten 9,6 pontot ért el az első próbán, a megyei kórház menedzseri posztjára kiírt versenyvizsga második, hétfői fordulóján 9,5 pontot ért el dr. Gheorghe Carp, a jelenlegi ideiglenesen kinevezett menedzser.

Nagyvárad - Miután az elmúlt héten 9,6 pontot ért el az első próbán, a megyei kórház menedzseri posztjára kiírt versenyvizsga második, hétfői fordulóján 9,5 pontot ért el dr. Gheorghe Carp, a jelenlegi ideiglenesen kinevezett menedzser. Az első próba egy teszt kitöltéséből állt, a második megmérettetés során pedig egy menedzsment tervet mutatott be a vizsgáztató bizottságnak. A szabályzat szerint óvásokat máig lehet leadni – de tekintettel arra, hogy Carp doktor volt az egyedüli jelentkező, nem valószínű, hogy lesznek ilyenek. Kérdésünkre, hogy mit tart legfontosabb teendőinek, dr. Gheorghe Carp elmondta: szeretne minél hamarabb megszüntetni minden orvosi tevékenységet a Megyei Kórház régi épületében (a Körös nagyáruházzal szembeniben), mivel az nagyon rossz állapotban van, s egyúttal egy új járóbeteg rendelőt létesíteni a kórház épülete mellett. A jelenlegi járóbeteg rendelőben pedig – mint ahogy már említette egy korábbi sajtótájékoztatón – esetleg a váradon dolgozó rezidens orvosoknak biztosítanának szállást a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!