ERDON Helyi hírek

2012.02.27. 11:26

Gyönyörű és korszerű Opel-gyártmányok

A Nagyváradi Opel West autókereskedés és szervíz a hét végén pénteken és szombaton nyílt napot tartott, amelyen bemutatták az Opel-gyár három új termékét. Ki is lehetett próbálni azokat.

A Nagyváradi Opel West autókereskedés és szervíz a hét végén pénteken és szombaton nyílt napot tartott, amelyen bemutatták az Opel-gyár három új termékét. Ki is lehetett próbálni azokat. 

Az Opel Astra mágnesként vonzotta a tekintetet. A külseje mintha folyton vonzaná a fényt, és elismerő pillantások követték minden részletét. A belső formatervezés, a sodró vonalak és a mindent átívelő műszerfal harmóniája a tágasság érzetét kelti. Kiváló minőségű anyagok és igényes kidolgozás jellemzik az Opel Astra belső terét. Kiemelt figyelmet fordítottak az Opel Astra részleteire: a megjelenésre, valamint a kezelőszervek és a középkonzolon található többfunkciós vezérlő vagy a gombok praktikus elhelyezésére. Ami pedig a külső formatervezést illeti, a front rész stílusvilága és vonzereje első ránézésre az Opel Insigniát idézi, erőről és sportos tulajdonságokról árulkodik, csakúgy mint a lámpák, a hűtőrács és az első lökhárító egybeépített megoldása.

 

A Zafira Tourer igazán létjogosult autó, habár nem a két szülő, öt gyerek családmodellt szolgálja ki, hiába van bennük hét ülés. A Zafira Tourer Opel méretekben is utolérte a piacot. Húsz centivel lett hosszabb és tizenkettővel szélesebb: ez rettenetes nagy különbség. Most már tényleg van akkora, mint a többiek! Nemigen lesz gond a Tourerrel! Az Opel sem úszhatta meg, hogy a Zafira Tourer ne tűnjön ötletesnek. Például összesen harminc tárolóhelyet alakítottak ki benne, a legváratlanabb helyeken. A középső sor három külön ülésből áll, és nem egyetlen tologatható padból. A székek nem kivehetők, ellenben előre-hátra húzogathatók, bő húsz centis úton.

 

Az Opel Combo új nemzedéke okos megoldásokat hoz a kisáruszállítók szegmensébe. Sokféle változatban készül, műszakilag korszerű, hangsúlyosan gazdaságos, használati értéke a lehető legnagyobb. Az új Opel Combo kapható sokoldalú, öt- vagy hétüléses személyautóként, valamint lemezelt és üvegezett áruszállítóként. Az áruszállító kivitelek rakterét egy vagy két oldalsó tolóajtó teszi könnyen hozzáférhetővé. A hátfalajtaja felfelé nyílik, de választható aszimmetrikus osztású kétszárnyú ajtó is.. Vitán felül áll az új Opel Combo szállítóképessége: a rövid tengelytávú változat 3800 literes, illetve a hosszú 4600 literes raktérfogata a kategória legnagyobbja.

Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!