ERDON Helyi hírek

2012.02.16. 08:07

Feloldották a útblokádot Szatmár megyében

Minden út járható Szatmár megyében, persze a téli időjárásnak megfelelő viszonyok között, az Érkőrös és Szilágypér közötti útszakaszon fél sávon lehet csak közlekedni, itt rendőrök irányítják a forgalmat, áll a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége Téli Parancsnokságának 7.45 órai közleményében.

Minden út járható Szatmár megyében, persze a téli időjárásnak megfelelő viszonyok között, az Érkőrös és Szilágypér közötti útszakaszon fél sávon lehet csak közlekedni, itt rendőrök irányítják a forgalmat, áll a Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége Téli Parancsnokságának 7.45 órai közleményében. A jelentés szerint egyetlen Szatmár megyei település sem maradt elszigetelve a tegnapi hóvihart és kiadós havazást követően. Az áramszolgáltatást Sződemeter községben sikerült helyreállítani, Túrterbesen és Sárközújlakon csak részlegesen, míg Szilágypérban és Draguseni-ben ezekben az órákban is dolgoznak az Electrica Rt. szakemberei, számítások szerint délre sikerül a hálózatban keletkezett meghibásodást kijavítani.

A lakosságot arra kérik, hogy csakis indokolt esetben induljanak útnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!