ERDON Helyi hírek

2012.01.27. 09:05

Üdvözlet a távoli Braziliából

Thurzó Sándor József nagyváradi brácsaművész szokás szerint a téli hónapok nagy részét Braziliában tölti, ahol mesterkurzusokon vesz részt.

Thurzó Sándor József nagyváradi brácsaművész szokás szerint a téli hónapok nagy részét Braziliában tölti, ahol mesterkurzusokon vesz részt.

Csütörtök este kaptunk tőle egy üdvözlő e-mailt, „a nyárnak csúfolt időjárású Brasíliavárosból”, melyben szeretettel köszönti nem csupán szerkesztőségünk tagjait, hanem az Erdély Online valamennyi kedves olvasóját is.

 

Sajnos egy szomorú hírről számolt be, arról, hogy borzalmas katasztrófa történt Rio de Janeiro központjában, éppen a Városi Színház mögött. Három épület- egy 10, egy 4 és egy 18 szintes- omlott össze, mert az egyik, 50-60 évvel ezelőtt épült ingatlanban illegális átalakításokat végeztek. Eddig 16 személy tűnt el, 3-an meghaltak és sok a sebesült. Nagy erőkkel takarítanak, kutatnak. Még a csodálatos színház hátsó bejárata is megrongálódott, de az épületen belül nem történt nagyobb baj, csak sok a por...

Különben egy hónapja Braziliában is kiderült, hogy azok a francia gyártmányú szilikonok nem jók, melyeket nagy szeretettel ültetnek be a hölgyek a melleikbe. Nagyon veszélyes, rákkeltő hatású, ezért csak a fővárosban körülbelül 100 nő kérte az azonnali melloperációt, hogy megszabaduljanak a veszélytől. „Még jó, hogy Váradon nincs elterjedve ez a fajta szépítkezési hóbort”, írja a brácsaművész, majd megjegyzi: szerinte a világon, illetve Amerikában Braziliában a legjobb plasztikai sebészet, ami ezért nagyon divatos, és sok a kitünő sebész.

 

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!