ERDON Helyi hírek

2012.01.11. 13:42

Jószomszédi iszony

A 2012-es esztendő első fogadóóráját tartották tegnap a prefektusi hivatal munkatársai, melyen az öt feliratkozott személyből mindössze ketten jelentek meg.

A 2012-es esztendő első fogadóóráját tartották tegnap a prefektusi hivatal munkatársai, melyen az öt feliratkozott személyből mindössze ketten jelentek meg.

 

Mindkét panaszos Bikszád községbeli probléma miatt kért segítséget a hatóság munkatársaitól. Vida Ioan, bikszádi lakos régi ismerősként jelent meg a fogadóórán, hiszen szomszédjával öt éve húzódó problémája van. A panaszos elmondása szerint szomszédja szándékosan tömte be háza előtt a vízelvezető árkot, így a felgyülemlett esővíz nem tud lefolyni nem kis kellemetlenséget okozva ezáltal a szomszédoknak. Vida elmondta, hogy hiába kért segítséget a polgármesteri hivataltól, semmi változás nem történt, és fél attól, hogy az idei esztendőben sem történik semmilyen változás, és a felgyűlt esővíz újfent büdösödnei kezd, fertőzőgócot alkotva a településen. Cosmin Dorle tanácsos jól ismerte a panaszt, és elmondta Vidának, hogy az általa jelzett problémában a bikszádi önkormányzat hivatott döntést hozni, ám a prefektusi hivatal is nyomon követi az esetet. Keizer Ana és testvére azért tettek panaszt, mivel a bikszádi önkormányzat munkatársai nem hajlandóak kiállítani az örökölt családi ház után a tulajdonlevelet. Dorle azt ígérte, hogy kivizsgálják az esetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!