ERDON Helyi hírek

2011.12.14. 08:57

Sztrájkolni készültek

A Nagyváradi VSK Digi vízilabdázói anyagi gondok miatt beszélgetésre hívták össze tegnap délelőttre a helyi média képviselőit, no meg közvetve a „főnökeiket” is.

A Nagyváradi VSK Digi vízilabdázói anyagi gondok miatt beszélgetésre hívták össze tegnap délelőttre a helyi média képviselőit, no meg közvetve a „főnökeiket” is.

 

Meg nem erősített hírek alapján a Kolozsváron mától lebonyolítandó országos bajnoki torna előtt sztrájkolni készültek a VSK Digi vízilabdázói, s egyikük értesítette a sajtót is erről. A készülő „botrányt” senki sem akarta kihagyni, s ezért az Alexandrescu Uszoda egyik termében várták a játékosokat. Több mint egy órán át, mert időközben befutott a pólósok öltözőjébe a váradi klub elnöke, Florin Birta tárgyalni a gondokról. Meg is egyezhettek, mert utána az elnök szó nélkül és gyorsan eltűnt.

 

 

 

Elmaradt a botrány

 

 

 

A játékosok elmondták: mintegy másfél havi járandóságukkal tartozik a klub, s a pénzüket újságírói segédlettel próbálták behajtani a vezetőségtől. A hosszúra nyúlt tárgyalásnak megegyezés lett a vége: az elnök megígérte, hogy folyó év december 21-ig a klub lerójja összes anyagi tartozását a játékosok felé. Nicuşor Diaconu, a pólósok szószólója elmondta, hogy ilyen és hasonló gondjaik már máskor is voltak, főleg azt követően, hogy korábbi támogatójuk távozott. Így a csapat mától vasárnapig részt vesz Kolozsváron a harmadik országos bajnoki tornán.

 

 Szántó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!