ERDON Helyi hírek

2011.11.22. 13:45

Szomszédnénik az NMD-gólyabálon

A Szomszédnéni Produkciós Iroda az NMD-gólyabál Gálaműsorán lép fel, november 29-én 19 órától. A humortársulat 2001 nyarán jött létre, két humorista alkotja: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda az NMD-gólyabál Gálaműsorán lép fel, november 29-én 19 órától. A humortársulat 2001 nyarán jött létre, két humorista alkotja: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.

 

Csak saját, eredeti alkotásokat mutatnak be. Erdély-szerte közel 300 fellépésük volt, illetve Magyarországon, Ausztriában is szerepeltek már. A Szomszédnéni Produkciós Iroda az Erdélyi Humorfesztivál ötletgazdája, illetve szervezője. 2002 őszén rendezték meg az I. Erdélyi Humorfesztivált, néhány év kimaradással az idén került sor az ötödikre. A társulat vendége volt eddig Gáspárik Attila, Nagy Bandó András, Maksa Zoltán, Galla Miklós, Hajós András, Nádas György és a L’art pour l’art.

 

 

Havi Agytakarítás

 

 

A marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál Humorsátorának szerkesztői, programfelelősei. A Kolozsvári Magyar Rádióban havonta jelentkeznek a Havi Agytakarítás című humorműsorukkal. 2008-tól útjára indították a Szomszédnéni XL című többórás, varieté jellegű előadássorozatukat, melynek első meghívottja a Hot Jazz Band volt. A meghívástól, illetve közönségtől függően a több órányi anyagból válogatnak, bármilyen korosztály számára szórakoztató jeleneteket, igényük mindössze két mikrofon, amennyiben a terem mérete megköveteli.

A Gálaműsorra kétféle jegyet lehet vásárolni a Nagyváradi Magyar Diákszövetség Ifjúsági Központjában. A gálajegy csak a Gálaműsorra érvényes és 4,99 lejbe kerül, míg a kompakt jegy – amely magába foglalja a Gálaműsort és az azt követő bulikat – 6,99 lejbe kerül. A szervezők felhívják az olvasók figyelmét arra, hogy amennyiben november 28-ig vásárolják meg elővételesen a jegyüket, szabadon választhatnak ülőhelyet a Gálaműsorra, melyet a szervezők fenntartanak a Gólyabál napján 18.50 óráig. Részletesebb leírást a jegyekről és bulikról a www.golyabal.nmd.ro weboldalon olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!