ERDON Helyi hírek

2011.11.24. 13:20

A Télapó házhoz jön

Az SZMDSZ (Szatmári Magyar Diákszövetség) önkéntesei ezúttal a gyermekeknek szeretnének örömet szerezni, ezért ingyenes akcióval kedveskedek nekik. Az ajándékozás pillanatát a Mikulás és a krampuszok tehetik még örömteljesebbé, akik személyesen látogatnak el a családokhoz, és adják át az ajándékokat.

 

Gyermekkorban természetes a valóság és a mese összevonása, és ennek legszebb példája a Mikulás. Hiszen az öreg, bölcs és a jóságot ajándékkal jutalmazó, személyesen megjelenő Mikulás egyszerre lehet valóságos és mesealak.

 

A Mikulással való találkozás rendkívül örömteli élményt hagy a gyerekekben, ezért az SZMDSZ önkéntesei úgy gondolták, megörvendeztetik a szatmári gyerekeket. Ha az ajándékozás pillanatát még örömteljesebbé szeretné tenni, és szeretné, hogy az ajándékokat a Mikulás személyesen adja át gyermekeinek, akkor forduljon az SZMDSZ önkénteseihez. A kiküldött csapatok Mikulásból és krampuszokból állnak, a látogatás mintegy 20–25 percet vesz igénybe. Az ajándékcsomagokat a szülők biztosítják. Mikulást rendelni a 0740 338 000–es telefonszámon, az office@szmdsz.ro levélcímen, vagy személyesen, a szervezet székhelyén (Mihail Viteazul utca 10. szám), 9–16 óra között lehet. A jelentkezés határideje december 3. — az érdeklődés függvényében a rendelések felvétele korlátozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!