ERDON Helyi hírek

2011.10.17. 13:54

Ki lesz Erdély Hangja?

Erdély Hangja™ 2011 – ugródeszka a versenyzőknek, felejthetetlen élmény a nézőknek. Fődíj: 1000 euró. Benevezési határidő: november 6.

Erdély Hangja™ 2011 – ugródeszka a versenyzőknek, felejthetetlen élmény a nézőknek. Fődíj: 1000 euró. Benevezési határidő: november 6.

 

Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató rendezvénye, az Erdély Hangja™ ismét lehetőséget teremt az új, eddig még nem hallott tehetségek felfedezésére. A tehetségkutató versenyre november 6-ig lehet jelentkezni a www.erdelyhangja.ro oldalon, ahol a részletes és frissített információk is megtalálhatóak. Az Erdély Hangja™ győztese a következő nyereményekkel gazdagodik: 1000 euró – videoklipp készítés – népszerűsítés a Music Mix, a Nota TV zenecsatornákon és a hazai/külföldi médiákban. A továbbiakban minden fellépő számára megadatik a lehetőség, hogy megtegye első lépéseit karrierje építéséhez: megmutathatja tehetségét több millió embernek itthon és külföldön; tapasztalatot szerezhet a színpadi, tömeg előtti előadás/fellépés művészetéről; építő jellegű tanácsokat kap a szakemberekből álló zsűritől; hasonló érdeklődésű körüekkel/ szakemberekkel ismerkedhet, oszthatja meg elképzeléseit, kérdéseit. Az Erdély Hangja™ tehetségkutatón színvonalas, barátságos környezet vár minden versenyzőt, hiszen nem szabad elfeledni, hogy a győzelemért folyó harcon kívül a kellemes hangulat, a szórakozás, az élmények gyűjtése is fontos. A tehetségkutató elő adásaira Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Házban kerül sor, a következő időpontokban: Elődöntő 1: december 2. Elődöntő 2: december 9. Elődöntő 3: december 16. Döntő gálaest: december 23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!