ERDON Helyi hírek

2011.10.20. 16:00

Kannabisz-ültetvény Mezőfényen

Október 19-én a nagybányai rendőrök tetten érték a 22 éves G. I. G. szatmárnémeti lakost, aki 90 gramm kannabiszt próbált értékesíteni.

A gyanúsított Szatmárnémetiben és Nagybányán fejtette ki bűncselekményét. A rendőrök nyomozásából kiderül, hogy a 22 éves férfit két 17 éves szatmárnémeti segítette tevékenységében. A rendőrök a tetten érést követően mindhárom férfi otthonában házkutatást tartottak, ahol összesen 270 gramm kannabiszt és különböző számítástechnikai eszközöket foglaltak le, melyek segítettek a kábítószer értékesítésében. A nyomozás kiterjesztése során október 19-én Mezőfényen nyomoztak a nagybányai rendőrök, ahol 8 ár telken illegális kannabisz-ültetvényt fedtek fel, ahol 16 kilogramm kannabiszra hasonlító növényt foglaltak el. Az ügyben a nyomozás folytatódik, G.I.G-t 24 órára őrizetbe vették, míg a két fiatalkorú szabad lábon védekezhet a bűnvádi eljárás során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!