ERDON Helyi hírek

2011.09.12. 16:07

Jótékonysági rendezvény

A szatmárnémeti Szent Benedek Egyesület kedvezményezettjei számára jótékonysági estet tartanak szeptember 17–én, szombaton a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban.

A szatmárnémeti Szent Benedek Egyesület kedvezményezettjei számára jótékonysági estet tartanak szeptember 17–én, szombaton a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban. A Black & White-Angels áltat szervezett rendezvény célja segíteni az autista gyermekeket. A rendezvényt fotókiállítással nyitják meg, melyen Dragos Edmond, Kajtár Beatrix, Varga Edmond, Király Kariklea, Kiss Ádám és Gyökös Dalma alkotásait lehet 15 és 18 óra között megtekinteni, valamint megvásárolni, melyből a befolyt összeget szintén a beteg gyermekeknek ajánlják fel.

Ezt követően 18 órától koncerten vehetnek részt az érdeklődők. Az est során fellép: Paula Rat (Szatmárnémeti), Goie Marius (Szatmárnémeti), Enzo (Nagybánya), Surányi Botond (Szatmárnémeti), valamint Mr. Siid (Nagyvárad), majd a Black & White-Angels és a No Name tánc csapatok szórakoztatják a nagyérdeműt. Az este pedig bulival zárul majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!