ERDON Helyi hírek

2011.08.25. 13:06

Tej-kifli program: patthelyzet

<p>Nagyvárad - A Bihar Megyei Prefektúra közleményében arra figyelmeztet: noha alig három hét maradt hátra a tanévkezdésig, még mindig nem világos, hogy a megyében hogyan ültetik gyakorlatba a tej-kifli programot.

Nagyvárad - A Bihar Megyei Prefektúra közleményében arra figyelmeztet: noha alig három hét maradt hátra a tanévkezdésig, még mindig nem világos, hogy a megyében hogyan ültetik gyakorlatba a tej-kifli programot.

 

A decentralizáció jegyében a Megyei Tanács június 30-i közgyűlésén a helyi önkormányzatok határkörébe utalta át a közbeszerzési eljárások lebonyolítását, viszont ezt visszautasították a nagyváradi, a nagyszalontai és az esküllői polgármesteri hivatalok. A probléma megoldása érdekében Gavrilă Ghilea prefektus csütörtökön tanácskozásra hívta az illetékes szervek képviselőit, melyre a Megyei Tanács, a tanfelügyelőség, a közegészségügyi hatóság, az állategészségügyi igazgatóság, a fogyasztóvédelem és a váradi önkormányzat mondott igent. A megbeszélés azzal zárult, hogy a kormánybiztos rendkivüli tanácsülést kezdeményezett, mivel úgy vélte, hogy a június 30-i gyűlésen az illetékes bizottság megkérdezése nélkül született döntés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!