ERDON Helyi hírek

2011.08.04. 14:17

Ifjúsági Nap Érmihályfalván

Bihar megye - Nemrégiben rendeztek Ifjúsági Napot Érmihályfalván, melyen a szervezők elképzeléséhez képest viszonylag kevesen vettek részt, ám aki ott volt, jól érezhette magát.

Bihar megye - Nemrégiben rendeztek Ifjúsági Napot Érmihályfalván, melyen a szervezők elképzeléséhez képest viszonylag kevesen vettek részt, ám aki ott volt, jól érezhette magát.

 

 

A Pro Scholam Egyesület szervezésében, és a Communitas Alapítvány fő támogatásával megtartott rendezvénysorozat focizással kezdődött. A kispályás bajnokságon csupán két csapat vett részt, így rögtön a döntőt játszották le, melyen az Érkörtvélyesről érkezett gárda 5–4–re legyőzte a helyi, egyben a szervezők csapatát. A lábtenisz bajnokság mezőnye már népesebb volt, ezen 4 csapat vett részt. A képzeletbeli dobogóra az első Astra (Boros Sebastian, Roghina Bogdan), a második Unirea (Nyulas Levente, Sándor József), és a harmadik Kappa (Kertész Gergő, Almási Sándor) állhatott fel.

 

Este buli

 

A délutáni órákban a Spiler Kávézóban darts bajnokság kezdődött már egyre népesebb mezőnnyel. Végeredményben 1. Almási Sándor, 2. Kovács Ádám, 3. Kertész Péter. Ugyanott biliárd bajnokságot is tartottak, melyet Nagy Zoltán nyert Boros Sebastian és Roghina Bogdan előtt. Már a strand épületében került sor a sminkversenyre, melynek végeredménye a következő képpen alakult: 1. Orosz Fruzsina, 2. Felvinczi Izabella, 3. Kovács Gvendolin. A 40 milliós kérdés című kvíz-játék mintájáta megszervezett 40 italos játszmára 7 pár jelentkezett, a győztes a Balogh Béla Levente–Kertész Gergő páros lett. Este tartották a versenyek díjátadását, azt pedig buli követte, melyre – mint az várható volt – már sokkal többen „jelentkeztek”, mint a versenyekre.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!