ERDON Helyi hírek

2011.08.08. 15:14

Felszámolják a koldulást

Hét kéregető személyt szállítottak el a nagyváradi rendőrök az utóbbi napokon Várad területén, ötöt közülük a lakhelyük felé irányítottak (ők nem voltak helyi lakosok), két személyt pedig a Gutenberg utcai hajléktalanszállóra vittek.

Hét kéregető személyt szállítottak el a nagyváradi rendőrök az utóbbi napokon Várad területén, ötöt közülük a lakhelyük felé irányítottak (ők nem voltak helyi lakosok), két személyt pedig a Gutenberg utcai hajléktalanszállóra vittek. Tíz büntetést róttak ki munkaképes kéregető személyeknek, összesen 650 RON értékben. A tömegközlekedési eszközökön is ellenőriztek, itt négy személyt figyelmeztettek. A hajléktalanok őssi negyedbeli szálláshelyeit is felkutatták (a Körös-parton, a Transgex háta mögött), s 14 személyt visszaküldtek a lakhelyük szerinti helységekbe. A RER takarította el nyomaikat. A helyi rendőrség folytatja akcióit, főleg a városközpontban. Továbbra is várják a lakossági észrevételeket a 0259-969, a 0800.800.518 (ingyenes) telefonszámokon, továbbá a politia.locala@oradea.ro címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!