ERDON Helyi hírek

2011.08.01. 17:05

Agresszíven viselkedő beteg

Hétvégén a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi betegellátó osztályát 365 személy — köztük 96 gyermek — kereste fel különféle problémákkal.

Hétvégén a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi betegellátó osztályát 365 személy — köztük 96 gyermek — kereste fel különféle problémákkal. Öten azért fordultak orvoshoz, mert rovarcsípések allergiás reakciókat váltottak ki náluk, négyüket kullancscsípéssel kellett kezelni, míg hárman–hárman balesetben, illetőleg verekedésben sérültek meg. Július 29–én délután hatkor a mentőszolgálat szállította be a sürgősségire azt a 22 éves fiatalt, aki egy családi veszekedést követően növényirtóval próbált meg öngyilkosságot elkövetni. Gyomormosást követően be akarták utalni a kórházba, de a beteg saját felelősségére távozott onnan. Július 31–én éjjel az egyik beteg agresszívan lépett fel a személyzettel szemben miután néhány perces várakozás után kapta meg csak az eredményeit. A problémát végül a biztonságiak oldották meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!