ERDON Helyi hírek

2011.07.21. 08:10

Tapasztalatot gyűjtöttünk

Kellő tapasztalatot gyűjtött a Szatmári Friss Újság és a Pro Tv közös csapata a Határrendészet Napja alkalmával tartott lövészeti sajtókupán, így a következő megmérettetésen akár a dobogós helyeket is megcélozhatják.

Kellő tapasztalatot gyűjtött a Szatmári Friss Újság és a Pro Tv közös csapata a Határrendészet Napja alkalmával tartott lövészeti sajtókupán, így a következő megmérettetésen akár a dobogós helyeket is megcélozhatják. Szerdán ugyanis a majtényi céldombon az újságírók toll helyett fegyvert ragadtak. A határrendészek öt, 9 milliméteres vaktölténnyel feltöltött 17–es Glock típusú pisztolyt adtak a „versenyzőknek”. Kisebb–nagyobb szerencsével eltalálták a céltáblát is, viszont a Maria Boieru, Pesek Attila alkotta Friss Pro csapat úgy döntött, nem lyukasztja ki a céltáblát, és inkább a vakondokat lőtte ki a céltábla mögött levő dombból. Sajnos a rendezők nem értékelték a produkciót, és azoknak adták a díjakat, akik eltalálták a céltáblát, és ezáltal kárt okoztak a határrendészeknek (a kilyukasztott papírt már nem lehet használni).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!