ERDON Helyi hírek

2011.07.18. 17:28

Szentjánosbogár–tábor

Szatmár megye — A szatmárnémeti Szent Miklós görög katolikus templomban július 18–án kezdődött és július 22–ig, péntekig tart az a Szentjánosbogárnak nevezett tábor, melyre ebben az évben 50 gyermek és fiatal jelentkezett, tudtuk meg Harag Attila táborvezetőtől.

A szatmárnémeti Szent Miklós görög katolikus templomban július 18–án kezdődött és július 22–ig, péntekig tart az a Szentjánosbogár-tábor, melyre ebben az évben 50 gyermek és fiatal jelentkezett, tudtuk meg Harag Attila táborvezetőtől. Mint elmondta a sorban a harmadik alkalommal megszervezett tábor célja az, hogy minden gyermek és fiatal számára elérhető legyen, minden korcsoportot megszólításra kerüljön (azaz legyen alkalma arra a kölönbőző korú testvéreknek hogy együtt és egy helyen töltsék a nyári szünid egy részét), továbbá a nagycsaládokhoz tartozó ifjabb nemzedék képviselői számára adjanak egy lehetőséget, hogy a nyári szünidőben is tartalmas foglalkozásokba kapcsolódjanak bele. A szervezők korosztály szerint alakították a csoportokat, óvodás koruaktól a nyolcadik osztályosokig. A nagyobb diákok, és a pedagógusok mint önkéntesek vesznek részt a napi program lebonyolításában (sportvetélkedő, kézműves foglalkozás, csoportos beszélgetés).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!