ERDON Helyi hírek

2011.07.25. 17:12

START fiataloknak

Július 26. és 30. között jelentkezhetnek ismét a START programra azon cégek, akik a projekt második szakaszában szeretnének résztvenni. Ezen program keretén belül azokat a fiatalok szeretnék támogatni, akik kis- és középvállalkozás megindításában gondoskodnak, de a finanszírozási nehézségek miatt valamilyen lehetőségre vártak.

Július 26. és 30. között jelentkezhetnek ismét a START programra azon cégek, akik a projekt második szakaszában szeretnének résztvenni. Ezen program keretén belül azokat a fiatalok szeretnék támogatni, akik kis- és középvállalkozás megindításában gondoskodnak, de a finanszírozási nehézségek miatt valamilyen lehetőségre vártak. A jelentkezés on-line zajlik és minden szükséges információt megkaphatnak a http://programenationale2011.aippimm.ro internetes címen. Július 30. után 10 napjuk lesz a pályázóknak arra, hogy a kész üzleti tervet is csatolják a pályázathoz, valamint azokat a hvatalos okmányokat, amelyek szükségesek a pályázathoz. Az előző pályázathoz képest most azok a mikro-, kis- és középvállalkozások nyújthatnak be igénylést, amelyeket nem több mint két éve hozták létre, és korábi időszakokban nem részesültek ugyanezen pályázaton belül támogatásban. A korábbi pályázathoz képest is vannak fontos változások, amelyekről részletes útmutatást kapnak a fentebb megadott elérhtőségen. A dokumentumok között kell lennie egy olyan vázlatnak is, amely az üzleti terv lehetséges finanszírozását mutatja be az egyéni hozzákárulással és az esetleges banki kölcsönnel való kiegészítéssel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!