ERDON Helyi hírek

2011.07.07. 17:46

Emberrablók rendőrkézen

<p lang="hu-HU"><span style="font-family: Tahoma, sans-serif;font-size: small"><span style="font-size: medium">A rendőrség tájékoztatása szerint július elsején 17 órakor a 31 éves S. Marcel, a 24 éves S. Árpád, a 36 éves V. Terézia és a 19 éves V. Erzsébet nagykárolyi lakosok erőszak és fenyegetések közepette betuszkolták egy járműbe a 19 éves F. Vandát.

A rendőrség tájékoztatása szerint július elsején 17 órakor a 31 éves S. Marcel, a 24 éves S. Árpád, a 36 éves V. Terézia és a 19 éves V. Erzsébet nagykárolyi lakosok erőszak és fenyegetések közepette betuszkolták egy járműbe a 19 éves F. Vandát. A gyanúsítottak és az áldozat között egy régebbi nézeteltérés volt, egy bizonyos pénzösszeg kapcsán. F. Vandát az emberrablók mezőteremi otthonához vitték, de mindaddig az autóban tartották, míg az áldozat testvére ki nem fizetett 1000 eurót az elrabolt személyért. Az 1000 eurót a rendőrök visszaszolgáltatták a jogos tulajdonosnak, míg a négy emberrablót és zsarolót 24 órára őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!