ERDON Helyi hírek

2011.06.28. 15:48

Útjavítás, takarítás

Nagyvárad - A keddi nagyváradi helyi tanácsülésen a tanácsosok megszavazták három nagyváradi utca - Tileagdului, Alesdului, Berzei – felújításáának műszaki gazdasági mutatóira vonatkozó határozattervezetet.

Nagyvárad - A keddi nagyváradi helyi tanácsülésen a tanácsosok megszavazták három nagyváradi utca - Tileagdului, Alesdului, Berzei – felújításáának műszaki gazdasági mutatóira vonatkozó határozattervezetet. A Tokaji telepen található utcák felújítása révén biztosítva lesz a környéken lakók kijutása a Kolozsvári útra. Az összesen 1110 méternyi útfelújítást a munkálatok elkezdésétől számított három hónapon belül kell befejezni. Egy másik kedden elfogadott tanácsi határozat értelmében a RER Ecologic Service további tizenegy utcát kell majd takarítson a városban. Konkrétan a az Almasului, Ardealului, Sabinelor, Traian Viua, Viorelelor, Alexandru Sahia, Principatele Unite, Jimboliei, Ceahlaului, Ion Ratiu, Busuiocului utcákról van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!