ERDON Helyi hírek

2011.06.09. 15:11

Színház: Medve és Jubileum utoljára

<p>A 2010-2011-es évadban utoljára tekinthető meg Csehov két egyfelvonásos bohózata a nagyváradi bábszínház színpadán június 11-én, szombaton 19 órától.</p>

Csehov egyfelvonásos bohózatai időszerű kis remekművek, mert olyan emberi helyzetekről szólnak, melyek nap mint nap előfordulhatnak életünkben. Az elhatározások, szándékok, tervek, álmok megvalósulása gyakran ütközik egyrészt előre nem látható zavaró körülményekbe, másrészt saját gyarlóságaink is akadályozzák a célok elérését. Hogyan képes az ember feldolgozni a váratlant, a számára eredeti szándékai szerint elképzelhetetlen fordulatokat? Tulajdonképpen a csehovi életmű nagy témái ezek, drámákban, komédiákban, bohózatokban vizsgált élethelyzetek, ahol jellemek és sorsok alakulásának tükrében ismerhetünk önmagunkra.

Jegyeket a színház pénztárában vagy a helyszínen lehet váltani 15, illetve kedvezményesen 10 lejért, a bérletek erre az előadásra nem érvényesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!