ERDON Helyi hírek

2011.06.23. 12:31

Megnyílt a Kaufland

<p>Nagyvárad- Megnyitotta kapuit a „földi halandók” előtt is a németországi Kaufland cégcsoport első nagyváradi bevásárlóközpontja, a Borsi út 6. szám alatt, a Petrom benzinkút mögött.</p>

Ennek megfelelően a megszokottnál többen bandukoltak csütörtök délelőtt az 1-es villamos végállomásától a határ irányába és visszafelé. A felüljáró és a Sinteza között közlekedő motorkocsi első megállójánál zebrát festettek az úttestre, így gyalogosan is viszonylag könnyen megközelíthető a létesítmény. A délelőtti órákban viszonylag sok embert lehetett látni a polcok közt és a pénztáraknál is folyamatosan álltak néhányan, de azért nem lehetett tapasztalni azt a tülekedést, és hosszú sort, mint néhány évvel ezelőtt, amikor megnyíltak az első szupermarkettek Váradon.

Az ajtónál egy marketinges hölgy céges kártyákat és „tantuszokat” osztogatott, melyek azokat a pénzérméket helyettesítették, amikkel a bevásárlókocsikat lehet „elkötni”. Több érdeklődő örömmel állapította meg, hogy a legtöbb felirat magyarul is olvasható. Érdemes tudni, hogy az ingatlan nem csupán a legnagyobb kiterjedésű önkiszolgáló résznek biztosít helyszínt, hanem van például egy cipő és táskabolt, egy mobiltelefonos szaküzlet és egy újságárúsító stand is. Amúgy az egyik legvonzóbb pont a gyümölcs-zöldség részleg, ahol az évszakokról függetlenül friss termékekhez lehet jutni, egyébként pedig bármely olyan árut be lehet szerezni, mint a többi ehhez hasonló bevásárlóközpontban. AKaufland hétfőtől-szombatig 7.30-22 óra között, vasárnap pedig 8-20 óra között kereshető fel.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!