ERDON Helyi hírek

2011.06.22. 15:25

Két újabb kötet Magyarország történelméről

<p>Szatmár megye — Magyarország történelme iránt érdeklődők számára tartogat újabb csemegét a június 24–én, 19 órától a Szatmárnémeti Magyar Nemzeti Tanács székhelyén sorra kerülő előadás, melyen Dr. Raffay Ernő történésszel találkozhatnak az egybegyűltek.</p>

Magyarország történelme iránt érdeklődők számára tartogat újabb csemegét a június 24–én, 19 órától a Szatmárnémeti Magyar Nemzeti Tanács székhelyén sorra kerülő előadás, melyen Dr. Raffay Ernő történésszel találkozhatnak az egybegyűltek. Az Árpád (Vasile Lucaciu) utca 18. szám alatt található székházban ez alkalommal a Trianon okai és következményei című előadást hallgathatják a téma kedvelői. Ezt követően az előadó bemutatja a Nagy Magyarország könyvek sorozathoz tartozó két új kiadványát is, melyek a Balkáni birodalom – Nagy–Románia megteremtése 1859–1920, és Szabadkőművesek Trianon előtt címet viselik. A pénteki találkozó alkalmával kérdéseket lehet feltenni az előadónak, és aki igényli meg is vásárolhatja a köteteket, melyeket a késő délutáni program résztvevői dedikáltathatnak is a szerzővel – tájékoztatott Veres–Kupán Enikő szatmári EMNT elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!