ERDON Helyi hírek

2011.06.14. 15:27

Falunap Mezőfényen

<p>Szatmár megye - Ezen a hétvégén, június 19-én, vasárnap rendezik a falunapot Mezőfényen. Tavaly megtakarítási okokból elmaradt az ünnep, de a községvezetés idén úgy döntött, hogy újra megtartják.</p>

 

A két évvel ezelőtti falunap már nem a Fényi Erdő melletti zöldterületen, hanem bent a településen volt. Idén hasonló módon zajlik majd az esemény, a faluközpontban lesznek felállítva az árusok standjai, és persze a színpad. A műsort a szervezők igyekeztek úgy összeállítani, hogy mindegyik korosztály megtalálja a neki tetsző programot.

A falunap megnyitójára 14 órakor kerül sor, a mazsorettek és a helyi fúvószenekar felvonulásával. 15 órától megkezdődnek a színpadi műsorok, először a mezőfényi óvodások és általános iskolások programjára kerül sor, majd a szomszédos falvak hagyományőrző csoportjai következnek: ott lesznek Csanálos, Nagymajtény, Csomaköz, Kaplony, Kálmánd és Mezőterem képviselői. 18 órától a székelyhídi Control Dance Group fellépésére kerül sor, majd a könnyűzenei koncertek következnek: 19 órától a Fine Line nevű leányzenekar, 19:40-től a Black Force, 20:20-tól pedig a helyi Melody.

21 órától a sztárfellépők veszik birtokukba a színpadot, elsőként Tamás Gábor kedveskedik örökzöld slágerekkel a közönségnek. Utána a Megasztár három egykori résztvevője kezeskedik a bulihangulatról. 22 órakor a fantasztikus hangú Djordjevic István, azaz Giorgio énekel majd, 22:30-tól pedig Kállay Saunders András varázsolja el a hölgyeket. A falunap a tavalyi év hangja, a nagyváradi Tolvai Renáta fellépésvel zárul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!