ERDON Helyi hírek

2011.06.02. 16:12

Csodás gyermeknap

<p>Szatmár megye — A szatmárnémeti Unirii (Honvéd) utcai 15–ös számú óvodában működő Szent Miklós görög katolikus csoport óvodásai játékban és érdekes foglalkozásokban bővelkedő Nemzetközi Gyermeknapot tudhatnak maguk mögött.</p>

A szatmárnémeti Unirii (Honvéd) utcai 15–ös számú óvodában működő Szent Miklós görög katolikus csoport óvodásai játékban és érdekes foglalkozásokban bővelkedő Nemzetközi Gyermeknapot tudhatnak maguk mögött. Június 1–én, az intézmény többi csoportjával és óvónőikkel közösen – Herman Lucia, Balajti Mária, Czumbil Katalin – tartottak fergeteges gyermeknapot. A Nemzetközi Gyermeknap lufis felvonulással indult, amikor az ovis csoportok csöppségei egymás tantermébe beköszönve vonultak végig a folyosón, majd egymást követték a szórakoztató vetélkedők és ügyességi játékok.

Napsütés a Nemzetközi Gyermeknapon

A jó időnek köszönhetően nem csak a tantermekben játszottak a gyermekek, hanem óvoda udvarán is zajlottak foglalkozások, volt itt buborékfújó verseny, biciklivetélkedő, zsákba ugrás, célba dobás, lufis tánc és aszfaltrajz is. A csodás nap végén az óvónénik részvételi oklevelekkel, édességgel, és apró ajándékokkal jutalmazták az örömtől ragyogó arcú gyermekeket — tájékoztatott Tepfenhart Borbála óvónő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!