ERDON Helyi hírek

2011.05.05. 14:05

Szépasszonyok, és legények a gáton

<p>Bihar megye - A napokban zajlott Érmihályfalván a második Szépasszonyok Bálja. Bár résztvevő csak mintegy fele annyi volt, mint tavaly, de az asszonyok/leányok szépségére most sem lehetett panasz.</p>

A Szépasszonyok Báljára  tavaly került sor először, és a főszervező Nyakó József  helyi RMDSZ-elnök akkor azt nyilatkozta, célja egy kulturális-társasági esemény meghonosítása. Ennek jegyében került sor a második bálra is a helyi kultúrházban. Rövid megnyitó beszédében Nyakó József elmondta: tudatában van, hogy idén a részvétel díja „kicsit magas” volt (a tavalyinak több, mint duplája, ennek is tulajdoníthatóan a résztvevők száma mintegy fele volt a tavalyinak – szerz.megj.), de megígérte, hogy jövőre már kevesebbe  fog kerülni a mulattság, ami nem fog ellenben kihatni a színvonalra. Mindenkinek jó szórakozást kívánva állapította meg, hogy a „szépasszonyok” valóban szépek, ugyanakkor a férjeknek/kísérőknek is lesz lehetőségük bizonyítani – na, nem a szépségüket, de azt, hogy legények a gáton.

Szórakoztató vetélkedők

A program mindjárt egy meglepetéssel kezdődött: a szervező meghívására a Körner Anna-Hajdú Géza  művászházaspár adott elő részletet a vajdasági erotikus népmesékből összeállított műsorából – jól hallható sikerrel. Ezt a „témakört” vezette tovább Boros Emőke Blanka  tanárnő, az est műsorvezetője azokban a játékos vetélkedőkben, melyekre vállalkoztak a párok. A kvíz során voltak zavarba ejtő kérdések is – mármint a kérdezettet ejtették zavarba, a közönség nagyon jól szórakozott, de „csókcsatában” is meg lehetett mérkőzni. Később a párok a hölgyek bokája, és az urak térde alapján kellett felismerjék egymást – megjegyezzük: sikerrel tették.

Adományozás is volt

A „nehéz fiúk” pedig meglepődhettek, mikor kiderült, erejüket úgy fitogtathatják, hogy feleségeiket ölbe kapva kell minél több guggolást végezniük... A jó hangulathoz a zenét a nagyváradi Bohém Band (Molnár Júlia, Csepei Róbert, Pál Hunor) szolgáltatta, a finom falatokról a debreceni Ász Partyszervíz gondoskodott. A bál után megmaradt meleg ételt jószolgálati adományként a helyi Egészségügyi-Szociális Központ  gondozottjainak szállították el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!