ERDON Helyi hírek

2011.05.19. 16:45

Nyári szalon

<p>Szatmárnémeti - Csütörtök délután a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában „Nyári szalon” címmel nyílt kiállítás, a tárat keretében 26 Szatmár megyei művész 111 alkotása tekinthető meg június 30–ig.</p>

A kiállítást Gergely Csaba, a Szatmári AlkotóházKépzőművészek Egyesületének elnöke nyitotta meg. Ezt követően Sabo Marcel, az AurelPopp Művészeti Líceum igazgatója méltatta a kiállított munkákat, valamint hozzátette, büszke, hogy a tárlaton látható alkotások között több olyan is van, amit a líceum jelenlegi és volt diákjai készítettek. Kereskényi Sándor műkritikus is méltatta a munkákat, valamint a kortárs művészetről beszélt.

A tárlatmegnyitó keretében Cserey Csaba (ütős hangszerek), Jakab Emese (zongora), valamint Balázs Gergő (gitár), relaxációs zenével szórakoztatta a jelenlévőket, majd CsereyCsaba (ütős hangszerek) és Negrea George (gitár és vokál) folk zenével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!