ERDON Helyi hírek

2011.05.13. 09:38

Napközis tábor

<p>Nagyvárad - Idén júliusban tartják a négy hetes napközis tábort a városi strandon.</p>

A Diákokért Alapítvány idén is megszervezi a Töltsd velünk a nyarat! elnevezésű napközis tábort kisiskolás diákok számára a nagyváradi városi strandon. Immár harmadik alkalommal indul az elmúlt években ismertté vált program, melynek célja tartalmas nyári időtöltést biztosítani a 6-11 év közötti gyermekek számára. A júliusi hónapban négy héten át, hétfőtől péntekig tart majd a tábor. A gyerekekkel naponta 8 és 16 óra között képzett pedagógusok foglalkoznak majd, tudtuk meg Perecz-Simó Annamáriától, a Diákokért Alapítvány elnökétől. A tavalyi évhez hasonlóan rengeteg szórakoztató programból lehet majd válogatni: lesz úszás, nyelvtanulás, hangszeroktatás, kézműves-műhely egyaránt.

Újdonságként megemlítendő, hogy a beszédhibás (vagy beszédben akadályozott) gyermekekkel egy logopédus fog foglalkozni a tábor ideje alatt, napi rendszerességgel. A jelentkezési díj a tavalyihoz hasonlóan 150 lej 5 napra, mely tartalmazza az összes programon való részvételt, napi egy meleg ételt és belépőt a strandra. A Projektmegvalósítási és Fejlesztési Igazgatóság (DDIP), és a Bihar Megyei Tanács RMDSZ-frakciója támogatásával a szervezők néhány ingyenes helyet is biztosítani tudnak tehetséges, illetve jó magatartású gyermekek számára. Ebben az esetben fel kell mutatni a család anyagi helyzetére vonatkozó igazolást és a gyermeket oktató pedagógus ajánlását is. Az érdeklődők és jelentkezők hívják a 0742-996792 telefonszámot, vagy írjanak a office@diakokert.ro e-mail címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!