ERDON Helyi hírek

2011.05.23. 17:05

Konfirmáció Pettyén

<p>Szatmár megye – Május 29–én a Pettyéni Református Egyházközségben 9 fiatal (4 fiú és 5 leány) konfirmációjának lehet tanuja a gyülekezet, a rokonság, osztálytársak és kedves ismerősök. A vasárnapi istentiszteleten az ifjak a gyülekezet nyilvánossága előtt tesznek tanubizonyságot Krisztus mellett hozott személyes döntésükről.</p>

Május 29–én a Pettyéni Református Egyházközségben 9 fiatal (4 fiú és 5 leány) konfirmációjának lehet tanuja a gyülekezet, a rokonság, osztálytársak és kedves ismerősök. A vasárnapi istentiszteleten az ifjak a gyülekezet nyilvánossága előtt tesznek tanubizonyságot Krisztus mellett hozott személyes döntésükről. A déli 12 órakor kezdődő istentisztelet különlegessége, hogy társaival egyetemben egy olyan konfirmándus is vallást tesz hitéről, önként vállalt elkötelezettségéről Jézus Krisztus mellett aki 1 éves kora óta Izraelben él.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!