ERDON Helyi hírek

2011.05.03. 14:56

Ingyenes átképzés

<p>Nagyvárad - Kereskedelmi alkalmazottakat képez a nagyváradi Cariere központ. A május folyamán kezdődő tanfolyam azoknak szól, akik nagyáruházakban vagy ábécékben szeretnének dolgozni eladóként.</p>

A kereskedelmi alkalmazottnak feladata többek között az, hogy biztosítsa az elegendő árumennyiséget a polcokon, ellenőrizze az áruk szavatosságát, tájékoztassa a klienseket, felügyelje az üzelethelyiséget. A tanfolyam ingyenes azoknak, akiknek jelenleg nincs munkahelyük és nem is tanulnak. Feliratkozni, illetve további információkat kérni a Cariere Központban lehet, a Rulikowski út (Universităţii u.) 4. sz. alatt, hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között, a 0259.456.180 telefonszámon, valamint a cariere@ruhama.ro címen. Az idei év végéig a központ legalább még három tanfolyamot és 8 rövidebb képzést fog szervezni, a Nagyváradi Egyetem által készítendő tanulmány szerinti legkeresettebb munkakörökbe. Az előzetes eredmények alapján építészettel, mezőgazdasággal, kereskedelemmel és könnyűiparral kapcsolatos kurzusok lesznek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!