ERDON Helyi hírek

2011.05.04. 09:25

Divatbemutató: Achtung, baby!

<p>Nagyvárad - Kedd este az egyik nagyváradi vendéglátóipari egységben Gina Butiuc helyi divattervező legújabb kollekcióját mutatták be csinos modell lányok. Az ízléses ruhák nagy sikert arattak.</p>

Visszafogott színek, ízléses menyasszonyi és estélyi ruhák- röviden így jellezhető Gina Butic nagyváradi divattervező legújabb kollekciója, melyet kedd este mutatott be meghívottjainak az egyik helyi vendéglő kerthelyiségében. Az „Achtung, baby!” elnevezésű sorozat darabjai többnyire a levegő mozgásaira „épülnek”, és a szabadságot hirdetik, mint egy olyan szükséges eljárást, mely ahhoz kell, hogy megőrizzük önazonosságunkat egy olyan világban, mely identitásválsággal küzd.
 
Képzeletbeli univerzum
 
A látott ruhaköltemények egy olyan képzeletbeli univerzumba kalauzolnak bennünket, melyet elsősorban a fehér és az elefántcsont színek határoznak meg, melyeket rózsaszín és drapp fény tónusok egészítenek ki. A virtuális utazás ezután tovább folytatódik, megjelenik a fluiditást sugalló türkiz, melyet tovább fokoznak a természetes kövekből készült kiegészítők. Olyan érzésünk támad: a formák feloldódtak, a sziluettek pedig meghosszabbodtak. A megszokottól eltérő színkombinációkon túl, a kollekció nonkonformizmusával tünik ki, és kirajzolódik egy olyan öltözködési mód, melyet elsősorban az egyensúly határoz meg, mely egyébként is jellemző Gina Butiuc stílusára, és egyedivé teszi ezt.
 
Ciucur Losonczi Antonius
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!