ERDON Helyi hírek

2011.04.05. 15:27

Váradra érkezett a Mosolyturné

<p>Nagyvárad - Hétfő este Nagyváradra érkezett az egyik magyar kereskedelmi rádió úgynevezett Mosolyturnéja, így kedd délelőtt a Bémer tér és Madách utca sarkán felállított alkalmi stúdióból szólt a Neo FM Bumeráng című adása.</p>

A műsorvezetők iránti lelkesedést jelzi, hogy az időközben eleredő eső ellenére több tízen kitartottak egészen a program végéig, és a filctollakkal írt üzeneteiket tartalmazó lapoknak a stúdió átlátszó falára való tapasztásával próbálták felhívni magukra a figyelmet. Interaktív műsorról lévén szó, Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János természetesen szinte azonnal reagáltak a történtekre, így az internetes közvetítésnek is köszönhetően például ország-világ értesülhetett arról, amikor egy lány élőben megkérdezte szerelmétől, hogy hozzá jön-e férjül... Amikor éppen nem beszéltek, a műsorvezetők kijöttek a kuckójukból és autogrammokat osztogattak. Persze nagy volt ilyenkor a lelkesedés, talán csak a gépjárművezetők nem örültek annak, hogy a keleténél jobban kellett ügyeljenek arra, hogy merre haladnak. Bihar megye legnagyobb példányszámú magyar nyelvű napilapjából is többször idéztek „Bocsiék”, a helyi hírek mellett például a Bihari Naplóból olvasták fel azt, hogy milyen időjárás várható. Több fiatal végig kitartott, talán csak az utólag elkészített statisztikai adatokból derül majd ki, hogy hány igazolatlan hiányzást jegyeztek fel kedden Várad magyar tannyelvű iskoláiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!