ERDON Helyi hírek

2011.04.14. 13:22

Kiállítás: Húsvéti hagyományok

<p>Nagyvárad - Húsvéti hagyományok- ez volt a vezérmotívuma annak az eladással egybekötött kiállításnak, melyet szerdán a váradi Andrei Şaguna Műszaki Kollégiumban rendeztek.</p>

Húsvéti hagyományok- ez volt a vezérmotívuma annak az eladással egybekötött kiállításnak, melyet szerdán a váradi Andrei Şaguna Műszaki Kollégiumban rendeztek Simona Bot és Olivia David oktatók főszervezésében, az Ajándékból készül a mennyország elnevezésű projekt keretében, melyet Alexandrina

Teuşdea tanárnő és Antiana Man igazgató koordonál. A következő diákok jelentkeztek munkákkal (melyekért maximum 2 lejt kellett fizetni): Bogdan Hulbert (XI. E), Raluca Merluş, David Jecan, Bianca Jecan, Roşca Tímea és Alexandra Mihoc (valamennyien IX. D), Teodora Lucaciu és Anaria Marinău, Bargye Denisa, Renata Miclăuş és Aurelia Oros, valamint a X. D osztály tanulói.

Előkelő helyet foglalt el az az óriástojás, melyet a Bihari Napló számára készítettek a tanintézet pedagógusai és növendékei. Az alkotást a Lotus Marketben is bemutatják, a tojás végső formájának kialakításához hozzájárultak Postale Gréta, Aurel Oaie, Simona Lăcătuşu, Ana Căcaină, Biró Ildikó, Crişan Csilla és Luminiţa Abrudan oktatók. Az anyagiak beszerzéséhez az a pénzösszeg is hozzájárult, mely az Irina Tomele, Ciurea Virginia és Voichiţa Popa által felkészített élelmiszer és turisztika szakos diákok által csinált termékek eladásából származott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!