ERDON Helyi hírek

2011.04.05. 15:38

Újabb Bambuc ördög előadások

<p>Nagyvárad - Rendkívüli érdeklődés és teltházak jellemzik a Nagyvárad Táncegyüttes legújabb produkciójának, a Bambuc ördög című táncjátékának előadásait.</p>

A rendkívül érdekes ritmus- és látványelemekkel tarkított élőzenés, énekes-táncos, szórakoztató táncjátékot egyaránt ajánlják gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknekis. Az egyszerű dramaturgiára épülő, nevelő hatású táncjáték arról számol be a nagyérdeműnek, hogy mi történik akkor, ha egy rendetlen gyermeket szitokkal  pokolba kívánják a szülei. A két síkon, ördögök között a pokolban és székelyek között a fonóban ábrázolt történet dél-afrikai (gum boots dance) és udvarhelyszéki zenés- és táncos anyagokból építkezik. Rendező-koreográfusok: László Csaba és Dimény Levente. Jelmez -, díszlet- és látványtervező: Holló Csejtei Kinga. Zenei összeállítás: Kelemen M. János és a Nagyvárad TE. Zenekara. A műsor színrevitelét a Magyar Nemzeti Kulturális Alap támogatta. Az előadásokat  a Filharmónia Színpadán, április 10-én, vasárnap 18 órától, 11-én, hétfőn 14 és 18 órától, 12-én pedig 14 órától láthatja a tisztelt publikum. Április 15-én 10 órától az óvodások közép és felső csoportokat. Helyeket foglalni a 0731-338735-ös telefonszámon lehet. Jegyek a Filharmónia jegypénztárában kaphatók: 7 lej/15 lej. Szeretettel vár mindenkit a Nagyvárad Táncegyüttes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!