ERDON Helyi hírek

2011.03.04. 06:59

Tombolt Marosvásárhely az X-Faktor koncerten

<p>Marosvásárhely - Tíz éve nem voltak ennyien a marosvásárhelyi sportcsarnokban, mint ahányan csütörtök este az X-Faktor sztárjainak koncertjén.</p>

Közel három órás show-val lepte meg a marosvásárhelyi közönséget az X-Faktor hat döntőse, a marosvásárhelyi közönség pedig megmutatta, valóban méltó Erdély legjobb közönsége címére, hiszen a közel hatezres tömeg végig tombolt, sikított és együtt énekelt az RTL Klub sztárjaival.

Hetekkel ezelőtt lehetett tudni, nagy lesz az érdeklődés az eseményre, de hogy ennyien lesznek azt senki sem gondolta volna. Kakasi Mihály, a Rádió Gaga műsorvezetője elmondta, tíz éve, a Rádió Gaga nyitóbulija óta nem látott ennyi embert a sportcsarnokban. A tömeg nemcsak bent volt nagy, de a sportcsarnok előtt is csaknem 1500-ra tehető azoknak a száma, akik nem jutottak be a helyszínre.

Noha a szervezők Wolf Katit ígérték a hat döntős egyikeként, ő mégsem élvezhette a marosvásárhelyi közönség szeretetét, helyette Shodeinde Dorka lépett fel, aki annyira élvezte a fellépést, hogy kijelentette, nem akar innen hazamenni. Janicsák Veca érzékenységével, Király L. Norbi vadságával kápráztatta el a közönséget. Norbi olyannyira beleélet magát, hogy egy rögtönzött streaptist is leadott, a lányok nagy örömére. Takács Nikolas a határon túli magyarokért emelte fel a szót, míg Vastag Tamás és Vastag Csaba sármjával csavarta el a közönség hölgy tagjait.

A két és fél órás koncert alatt a marosvásárhelyi közönség apait-anyait beleadott, együtt énekelt az énekesekkel, a lányok sikításban voltak bajnokok, valósággal őrjöngött a sportcsarnok. Fülöp Imre, a Defender Műsor- és Rendezvényszervező Iroda vezetője és egyben a koncert szervezője, büszke lehet, hogy egy olyan koncertet hozott el szülővárosába, amelyet sokat fognak majd emlegetni és amely megdöntött egy több éves rekordot.

(www.marosvasarhelyi.info)

Vastag Csaba – Wherever you will go Takács Nikolas – Halleluja Vastag Tamás, Janicsák Veca Janicsák Veca – I will always love you Takács Nikolas – Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem Vastag Csaba – Hangokba zárva Videók: (www.kakukk.ro ; www.marosvasarhelyi.info)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!