ERDON Helyi hírek

2011.03.18. 11:40

RMDSZ-tisztújítás volt Ősiben

<p>Nagyvárad - Csütörtök délután tisztújító közgyűlést tartottak a nagyvárad-ősi RMDSZ-körzet székházában. Újraválasztották az eddigi elnököt, akinek a javaslatára kijelölték a választmány tagjait.</p>

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Biró Rozália alpolgármester, nagyváradi RMDSZ-elnök, Szabó József városi önkormányzati képviselő, a Bihar Megyei RMDSZ ügyvezető alelnöke, valamint a várad-velencei szervezet képviseletében Cservák Miklós elnök és Szilágyi Ibolya alelnök. A tagok és szimpatizánsok szép számban megjelentek, a körzet tavalyi tevékenységét, idei terveit Harkai Zoltán elnök ismertette. Biró Rozália is felszólalt, az alpolgármester asszony beszédében az összefogás jelentőségét és a jövi évi választások fontosságát emelte ki. A tisztújítás kellemes hangulatban, rendben lezajlott. Újraválasztották az eddigi elnököt, akinek a javaslatára kijelölték a választmány tagjait. A testületben jelentős szerephez jutottak a fiatalok, illetve új személyek is bekerültek. A rendezvény nyílt, baráti beszélgetéssel zárult, melynek keretében a jelenlevők az RMDSZ tevékenységével kapcsolatos véleményüket is elmondták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!